top of page

Stap binnen in een wereld vol verwondering en verbeelding met onze betoverende fantasiekarakters! Of je nu een verjaardagsfeestje, bedrijfsevenement of speciale gelegenheid organiseert, onze fantasiekarakters zijn de perfecte toevoeging om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Van sprookjesachtige prinsessen en dappere superhelden tot mysterieuze tovenaars en kleurrijke sprookjeswezens, onze fantasiekarakters brengen de magie tot leven en laten de dromen van jong en oud uitkomen.

Onze professionele acteurs en artiesten zorgen voor een meeslepende ervaring, waarbij ze volledig opgaan in hun personages en interactie aangaan met het publiek.
Of het nu gaat om het vertellen van verhalen, het spelen van spelletjes of het maken van magische momenten, onze fantasiekarakters zorgen voor een betoverende sfeer die lang zal blijven hangen.

Laat je gasten betoveren en creëer herinneringen die een leven lang meegaan met onze fantasiekarakters. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw boeking te maken en de magie te laten beginnen!

Dit is enkel een boeking voor een evenement. Geen verjaardagsfeestjes. 
Onze karakters worden altijd begeleid door een medewerker. 
Komen we met 2 karakters dan is er geen extra medewerker nodig.

LET OP! Vermeld zeker welk karakter je wenst. Een combinatie van 2 karakters is afhankelijk van welke medewerker dit karakter vertolkt.

Cedric
- Charmante prins
- Ijshakker
- Rozenprins
- Torenprins
- Piraat
- Peter Pan
- Spinnenheld


 

Jedidja
- Prinses
- Knutselelfje
- Theemeisje
- Godin van de donder

Janne
- Zeeprinses
- Zeemeermin Janne
- Ijsprinses
- Rozenprinses
- Bubbelelfje
- Torenprinses
- Berenprinses
- Pokémontrainer
- Dinotrainer
- Piraat

Manolito
- Amerikaans soldaat
- Robot Man
- Hommel

Karakters

bottom of page